Efficiƫnte digitale oplossingen

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe website, een huisstijl of marketing, wij zijn het bedrijf dat jij nodig hebt. Samen bouwen we indrukwekkende producten en zorgen we ervoor dat jouw online aanwezigheid verbeterd wordt.

Diensten

Wat is ons doel?

Met onze brede skill set hebben wij de mogelijkheid om alle diensten te leveren die jij nodig hebt om de aandacht van je doelgroep te trekken. Onze producten zijn betrouwbaar, schaalbaar en volledig veilig.

Web development (WordPress)

Van een landings pagina tot een complex systeem, onze ontwikkelaars zullen de beste oplossing bieden voor jouw project. Heb je een CMS nodig maar weet je niet zeker welke het beste bij jou past? WordPress is een goede en makkelijk te leren oplossing.

Mobile app development

Mobiele apps zijn de toekomst. Meer dan 60% van de wereld heeft een smartphone. Voordat wij een app in de Google Play Store of App Store zetten test ons team iedere functie en zorgt voor het "user-friendly" gedeelte van de app. Waarom zou je ook niet vandaag meedoen met de toekomst?

Web/App design

Een "user-friendly" en responsive ontwerp is belangrijk, jouw doelgroep gebruikt natuurlijk niet maar 1 apparaat. Onze designers zijn experts in het maken van indrukwekkende en responsive (voor alle apparaten) ontwerpen.

Consultancy

Niet zeker of je onze diensten nodig hebt, of juist advies nodig? Ons team staat klaar om je te helpen! Plan je gratis overleg vandaag.

Plan gratis een overleg van 15 min
Onze Projecten

Case Studies

Dit zijn een aantal projecten waar wij het meest trots op zijn. Mede dankzij een geweldige samenwerking met onze klanten kunnen wij deze hier laten zien.

Alle cases bekijken
Over Ons

Wie zijn wij?

Wij houden van nauw contact met onze klanten. Wij zijn verantwoordelijk voor ons werk en bieden alleen oplossingen van hoge kwaliteit. We zijn er voor je van start tot eind.

Kevin Rinsma

Kevin Rinsma

Eigenaar "Het creatief brein"
Chris Dekker

Chris Dekker

Mede-eigenaar "Het technisch inzicht"
Kim

Kim Hermann

Social Manager "De verslaggeefster"
Martijn Oldenburger

Martijn Oldenburger

Sales "De sociale bubbel"

Let's talk business

Neem contact met ons op
Logo Krakend

RedMijnWebsite.nl is nu Krakend!

Sinds 15 juli 2021 zijn wij officieel verder gegaan onder de naam Krakend. Een nieuwe naam, een nieuwe start!

Naar de website